Percheziţii în Cluj, în Capitală şi în alte trei judeţe, fiind vizaţi traficanţi de substanţe etnobotanice. Au fost găsite o sută de kilograme de substanţe interzise

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un număr de 25 de percheziţii au loc, marţi dimineaţă, în Capitală şi în judeţele Alba, Hunedoara, Timiş şi Cluj, fiind vizate persoane suspectate de trafic cu substanţe etnobotanice, afirmă surse judiciare.

Aproximativ o sută de kilograme de etnobotanice au fost găsite de anchetatori, marţi dimineaţă, în urma percheziţiilor făcute în Capitală şi în judeţele Alba, Hunedoara, Timiş şi Cluj, la persoane suspectate de trafic cu astfel de substanţe, potrivit Mediafax. Potrivit unor surse judiciare, în acest caz vor fi audiate la DIICOT, Serviciul Teritorial Hunedoara, 45 de persoane, 25 fiind învinuiţi, iar restul consumatori de substanţe etnobotanice.

În urma descinderilor, anchetatorii au găsit aproximativ o sută de kilograme de substanţe etnobotanice, mai spun sursele citate. La acţiune participă zeci de poliţişti de la Brigăzile de Combatere a Criminalităţii Organizate şi procurori DIICOT, iar mai multe persoane au fost ridicate pentru audieri şi cel mai probabil vor fi duse la sediul DIICOT - Serviciul Teritorial Hunedoara, judeţ din care provin cei mai mulţi suspecţi.

Potrivit surselor citate, suspecţii sunt acuzaţi că vindeau substanţe etnobotanice în special în rândul tinerilor. Printre cei vizaţi se află şi administratori ai unor firme care comercializează produse etnobotanice.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite