Pentru istorie: „Nu putem pierde primul meci“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CFR nu a pierdut niciodată meciul de debut de când a fost preluată de Arpad Paszkany, iar Mandorlini este decis să nu se abată de la regulă. „Ceferiştii“ promit că nu-şi vor face meciul greu, precum anul trecut, când au fost conduşi cu 2-0 şi apoi au revenit pe tabelă

Istoria meciului de anul trecut, dintre Universitatea Craiova şi CFR, disputat la Severin, a pus foarte multe semne de întrebare. După ce oltenii au condus cu 2-0, elevii lui Mandorlini au revenit în repriza secundă şi au câştigat meciul. Acuzaţi de un aranjament, clujenii s-au apărat prin faptul că determinarea jucătorilor a făcut diferenţa. În această seară, pe acelaşi stadion, CFR va întâlni din nou Craiova, dar de data aceasta este decisă să nu mai rişte precum anul trecut.

„Craiova este un club mare, o echipă foarte bună, cu o istorie în spate. Nu ne e frică de meci, noi suntem campionii şi abordăm fiecare meci la victorie. Chiar dacă ei nu au avut un sezon strălucit, de data aceasta va fi altfel, am văzut pe pielea noastră ce pot craiovenii. E normal ca şi ei să-şi dorească victoria, dar noi trebuie să facem tot posibilul să câştigăm. Nu putem risca, trebuie să facem o partidă excelentă încă de la început şi să confirmăm regula că CFR câştigă mereu meciul de debut. “, a declarat Mandorlini.

Oltenii speră la o revanşă

Oltenii au de luat o revanşă după meciul nebun din finalul sezonului trecut, când, după ce au condus cu 2-0 prin golurile lui Alex Piţurcă şi Mihai Costea (foto), au fost învinşi de clujeni cu 3-2. Oltenii nici nu se gândesc să facă vreun pas greşit. Antrenorul Universităţii Craiova, Aurel Ţicleanu, este convins că elevii săi vor marca măcar un gol în duelul de mâine cu CFR Cluj.

„În pregătiri, clujenii au luat mai mereu două goluri pe meci. Au păstrat media şi cu Urziceni în Supercupă, deci, din punctul acesta de vedere, sunt încrezător că o să marcăm. O victorie ne-ar situa în plutonul fruntaş şi ar fi o motivaţie suplimentară pentru băieţi. Nu suntem încă la sută la sută din potenţial. Ne-ar mai trebui o săptămână şi câteva amicale pentru a fi gata. Clujul este în faţa noastră la amicale, are şi un meci oficial“, a spus Ţicleanu.

Kone, inclus în lot

Kone se va despărţi, foarte probabil,  în această vară de CFR Cluj. Acest lucru este tot mai sigur, mai ales că fotbalistul, enervat că nu va fi titular în Supercupa împotriva Urziceniului, a părăsit stadionul şi a urmărit meciul de acasă, din faţa televizorului. Mandorlini nu pare să mai conteze pe serviciile sale în noua ediţie de campionat, iar italianul a recunoscut că nu-i va bloca acestuia drumul spre o altă echipă. Totuşi, Kone a făcut deplasarea la Severin şi va fi trecut pe foaia de joc. Partida va începe la ora 18.00 şi va fi transmisă în direct de Digi Sport.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite