Peisaje de basm la Cluj după prima ninsoare „adevărată“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine din Parcul Central
Imagine din Parcul Central

Ninsoarea care a început noaptea trecută a acoperit Clujul cu un strat de zăpadă, care în această dimineaţă, era de 9 centimetri.Parcul Central, Cluj Arena şi străzile ascunse ale oraşului oferă clujenilor peisaje de neuitat. 

Clujenii au parte, la sfârşit de an, de cea mai puternică în intensitate ninsoare a iernii. O plapumă de nea s-a aşezat peste oraş în noaptea ce a trecut şi a creat peisaje de poveste. De dimineaţă, oamenii au ieşit să-şi dea zăpada de pe maşini, copiii s-au bulgărit bucurându-se că, în sfârşit, au parte de o iarnă aproape ca în poveşti. Specialiştii de la Staţia Meteo Cluj spun că azi, la ora 9.00, la Cluj-Napoca era un strat de zăpadă de 9 centimetri şi era minus un grad Celsius. La Dej erau 15 centimetri de nea, la Huedin - 10 cm, la Băişoara - 9 cm, iar la cota 1.400, pe Muntea Vlădeasa - 21 cm.

Calvaria

Click pe poze pentru a vedea Parcul Central şi Cluj Arena acoperite cu zăpadă

Meteorologii spun că şi mâine va ninge uşor, maximele vor fi de -2 grade Celsius, iar minimele de  -4 grade Celsius. Vremea va fi relativ rece. Pe data 1 ianuarie 2012 se va încălzi uşor, iar pe 2 ianuarie, prognoza meteo anunţă precipitaţii mixte.

Dacă surprindeţi imagini frumoase din Cluj vă rugăm să le trimiteţi pe adresa redacţiei ardeal@adevarul.ro.

Imagine din Parcul Central 2

Click pe poze pentru a vedea ale imagini superbe din Cluj

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite