Paznic cercetat pentru că a bătut o ziaristă în Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi agresori (FOTO: dejeanul.ro)
Cei doi agresori (FOTO: dejeanul.ro)

Irina Maxim, corespondenta B1Tv în Dej, a depus, miercuri, o plângere la Poliţia Gherla, în care arată că a fost agresată fizic de paznicul unui lac artificial din Sânmărtin. Jurnalista lucra la un material despre accidentul unui cunoscut cântăreţ de muzică populară din zonă, care s-a electrocutat la pescuit.

„La data de 11 iulie, ora 21.30, Secţia 7 Poliţie Rurală Gherla a fost sesizată, prin plângere, de către Maxim Irina de 31 ani, din Dej, în calitate de persoană vătămată, cu privire la faptul că în aceeaşi zi, ora 21.20, în timp ce se afla în localitatea Sânmărtin la un eveniment, a fost agresată fizic de paznicul unui lac artificial situat în zona respectivă“, se arată în comunicatul Poliţiei. De asemenea, jurnalista a reclamat că bărbatul i-a distrus ecranul camerei de filmat şi i-a zgâriat ecranul telefonului mobil, prejudiciul cauzat fiind evaluat la 1.600 lei.

Bătută bestial

Irina Maxim împreună cu mai mulţi jurnalişti din Dej au mers în zona lacului din Sânmărtin pentru a realiza un material accidentul suferit de Romeo Socaci, un cântăreţ de muzică populară din Dej. Acesta pescuia pe lacul de agrement din Sânmartin. El a atins cu undiţa firele de curent aflate în zonă şi a fost electrocutat. Tânărul este internat în stare gravă.
„În momentul în care au ajuns la faţa locului paznicul lacului unde s-a petrecut incidentul le-a deschis poarta electrică şi i-a lasat să intre în curtea care împrejmuia lacul. După nici 10 minute de la sosire, la îndemnul familiei bărbatului rănit, doi bărbaţi, care ulterior s-au dovedit a fi paznicii domeniului de pescuit, au devenit agresivi. Prima data i-au luat aparatul de fotografiat jurnalistului de la Gherla Info, după care au început să lovească pe cine au apucat. Cea mai grav afectata a fost colega noastra Irina Maxim, corespondenta postului de televiziune B1 TV la Dej. Acesteia i-a fost pur şi simplu spartă camera de filmat şi telefonul mobil după care cei doi au trantit-o la pământ şi au lovit-o cu pumnii şi picioarele“, se arată într-ul articol publicat pe dejeanul.ro
În timp ce jurnaliştii erau agresaţi, un alt paznic al lacului a încuiat poarta de acces pentru ca aceştia să nu poată parăsi incinta, mai menţionează publicaţia din Dej. Scandalul s-a stins odată cu venirea poliţiei.

Suspectul a fost identificat

Principalul suspect a fost identificat în persoana lui P. Sorin de 29 ani, din Gherla. Acesta este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi distrugere. În continuare, poliţiştii desfăşoară cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Gherla.


Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite