Patru zone turistice din judeţul Cluj vor avea secţii de votare la referendum

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prefectul judeţului Cluj, Gheorghe Vuşcan
Prefectul judeţului Cluj, Gheorghe Vuşcan

Prefectul judeţului Cluj, Gheorghe Vuşcan, a anunţat azi, 17 iulie, că vor fi organizate 610 secţii de votare pentru referendum şi alte 4 secţii în zone turistice la Băile Cojocna, Băile Turda, Muntele Băişoara şi Beliş.

Mâine, 18 iulie, se vor trage la sorţi preşedinţii secţiilor de votare din judeţul Cluj. Iar din 24 iulie încep instruirile pentru preşedinţii aleşi. „Vom selecta persoane cu reprezentativitate din comunităţi pentru a fi preşedinţi de secţii de votare. Suntem în judeţul Cluj şi nu avem voie să facem stângăcii. La alegeri au fost preşedinţi de secţii de votare care nu ştiauu complete un proces-verbal", a afirmat prefectul.

Vuşcan spune că dacă la alegeri au fost 611 secţii de votare acum vor fi 610. „O secţie de votare din Iclod a fost desfiinţată, iar cei 50-60 de alegători au în apropiere o altă secţie unde pot vota. La cele 610 secţii am suplimentat alte patru secţii în zone turistice. Sunt mulţi clujeni care duminica se duc la băi.  De aceea vor fi amenajate secţii de votare la Băile Cojocna, Băile Turzii, Muntele Băişoara şi Beliş", a mai afirmat prefectul.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite