Patru zile de distracţie la Polus

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copiii vor porni la vânătoare de ouă în Polus
Copiii vor porni la vânătoare de ouă în Polus

Centrul comercial a pregătit un program special de Paşte. Concursuri, premii, concerte, expoziţii de artă şi bijuterii îi aşteaptă pe clujeni la Polus Center între 31 martie şi 3 aprilie.

Clujenilor care aleg să-şi petreacă Sărbătorile Pascale în oraş li s-a pregătit un program special la centrul comercial Polus, unde are loc un târg dedicat Paştelui.

Timp de 4 zile, între 31 martie şi 3 aprilie, mai mulţi artişti vor expune în zona de food-court a centrului comercial picturi şi sculpturi cu temă pascală. Pe lângă lucrările artiştilor, clujenii vor mai putea achiziţiona aranjamente florale, decoraţiuni şi chiar cadouri pentru Paşti.

Marea goană după ouă

Parte de distracţie vor avea şi copiii care vor ajunge luni la Polus. Acestora li s-a pregătit o întrecere specială: iepuraşul îi aşteaptă pe micuţi să îl ajute să găsească o mie de ouă de ciocolată, ascunse la Polus Center.

Copiii vor trebui să strângă în punguţa primită de la iepuraş cinci ouă de ciocolată şi să ajungă cu ele cât mai repede la linia de sosire. Competiţia va lua startul la ora 12.00. Fiecare copil va primi câte o plăsuţă în care va trebui să adune cinci ouă.

Premii pentru copii


Iepuraşul de Paşte le va oferi o mulţime de premii, în semn de recunoştinţă pentru ajutorul dat primilor 20 de copii care vor trece linia de sosire. După ce se vor asigura că niciun ou nu a rămas ascuns, cei mici vor avea ocazia de a crea două mega-ouă de Paşti pe care le vor decora folosindu-se de amprentele mâinilor fiecăruia.

Deoarece ouăle create de aceştia vor fi prea mari pentru a fi duse acasă, micuţii vor încondeia şi câte un ou în mărime naturală pe care îl vor lua drept aminitire într-un coşuleţ construit chiar de ei.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite