Patru tineri, prinşi în timp ce spărgeau un restaurant

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Printre bunurile furate de tineri se afla aparatură video şi LCD-uri
Printre bunurile furate de tineri se afla aparatură video şi LCD-uri

Patru tineri au fost prinşu în flagrant în timp ce goleau un restaurant din Mănăştur de LCD-uri, televizoare, aparatură video şi băuturi, în valoare totală de 30.000 de lei. Cei patru au fost reţinuţi, şi vor fi duşi în faţa judecătorilor, pentru a fi arestaţi preventiv.

Totul s-a întâmplat azi-noapte, când o patrulă a Secţiei IV de Poliţie au prins în flagrant un grup de tineri ce sustrăgeau bunuri dintr-o societate comercială din Cartierul Mănăştur. În urma prinderii în flagrant s-a stabilit că cei patru tineri, cu vârsta între 20-28 ani, din Cluj-Napoca, au pătruns prin efracţie în incinta unui local public de unde au sustras aparatură video, cinci televizoare LCD şi alte bunuri. Valoarea aproximativă a bunurilor este 30.000 lei, acestea fiind recuperate în totalitate.

Poliţiştii au reuşit prinderea a doi dintre suspecţi la faţa locului, al treilea a încercat să fugă, dar a fost prins la câteva sute de metri distanţă. A patra persoană suspectă, care se afla la volanul unui autoturism folosit la comiterea furtului, a fost urmărit de echipajele Secţiei 4 Poliţie, reuşindu-se, în cele din urmă, oprirea şi prinderea lui. 

Cercetările sunt continuate de poliţişti pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a celor patru persoane suspecte de comiterea mai multor furturi din locuinţe şi din autoturisme, tinerii fiind reţinuţi pentru 24 ore pe bază de ordonanţă.
În cauză s-a început urmărirea penală pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, urmând ca tinerii să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca cu propunere de arestare preventivă pentru 29 zile. 
 


Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite