Cluj: Patru zile fără aeroport, în luna octombrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Patru zile fără aeroport, în luna octombrie
Cluj: Patru zile fără aeroport, în luna octombrie

Aeroportul Cluj-Napoca va fi închis iar zborurile mutate sau anulate pentru patru zile, între 3 şi 7 octombrie.

Peste 150 de zboruri vor fi suspendate în perioada 3-7 octombrie, timp în care la pista Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca se vor efectua lucrări de reparaţii. Potrivit unui comunicat al aeroportului dat, miercuri, publicităţii, traficul va fi suspendat din 3 octombrie, urmând să fie reluat în 7 octombrie, la ora 8.00.

Cursele se pot anula

„Pasagerii sunt rugaţi să ia legătura cu companiile aeriene pentru a se informa cu privire la orarul zborurilor şi la aeroporturile de plecare/sosire pentru această perioadă. Operatorii aerieni îşi rezervă dreptul de a anula sau de a aduce alte modificări în programul curselor aeriene”, se arată în documentul citat.

Potrivit directorului David Ciceo, citat de Mediafax, lucrările prevăd înlocuirea a circa 80-90 dale de beton. O parte din cele 150 de zboruri vor fi anulate, iar altele redirecţionate spre alte aeroporturi din zonă. Aeroportul clujean a mai fost închis între 2 şi 6 mai pentru acelaşi motiv, când toate zborurile au fost mutate pe Aeroportul din Târgu Mureş.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ


Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS sau contactează-ne prin e-mail ori Yahoo! Messenger folosind butoanele din stânga

image
image
image
image
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite