Patroana clubului Nana, din scandalul "Sexgate la Cluj", a fost condamnată la închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Natalia Horje, de la Sexgate de Cluj la blonda de la drept.
Natalia Horje, de la Sexgate de Cluj la blonda de la drept.

Patroana clubului Nana din Cluj-Napoca, judecată pentru că ar fi obligat mai multe tinere să se prostitueze, a fost condamnată, joi, de Tribunalul Cluj, la trei ani şi opt luni de închisoare cu executare. În dosar apar numele unor politicieni şi ale unor oameni de afaceri cunoscuți.

Tribunalul Cluj a condamant-o, joi, pe Natalia Horja, patroana clubului Nana, în dosarul în care a fost judecată pentru trafic de minori, proxenetism şi trafic de persoane, dosar în care apăreau numele deputaţilor Petru Călian şi Adrian Gurzău şi ale unor oameni de afaceri şi patroni de cluburi, informează Mediafax. Natalia Horja a fost condamnată la trei ani şi opt luni de închisoare cu executare pentru trafic de minori, trafic de persoane şi proxenetism.

Decizia Tribunalului Cluj nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs.

Nume grele în dosar

Numele deputaţilor Petru Călian şi Adrian Gurzău, dar şi ale unor oameni de afaceri şi patroni de cluburi din Cluj apăreau în acest dosar de trafic de persoane instrumentat de DIICOT.

Patroana de la Nana Club s-a gândit la avocatură

Cei menţionaţi au negat, la vremea apariţiei în presă a datelor din dosar, că ar fi implicaţi în acest caz.Potrivit dosarului instrumentat de Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Cluj şi trimis în instanţă în luna februarie 2010, deputaţii PDL Petru Călian şi Adrian Gurzău, consilierul judeţean Mihai Szeplekan (PNL), directorul Regionalei de Poştă Cluj, Ovidiu Călin, şi fostul consilier local Mircea Petric ar fi întreţinut relaţii sexuale cu tinerele obligate de administratorul clubului "Nana" să se prostitueze.

Deputatul PDL Petru Călian spunea că este martor în acest dosar şi că totul se bazează doar pe declaraţii, apreciind că mulţi vor să îi facă rău. Adrian Gurzău afirma, la rândul său, că îşi rezervă dreptul de a se îndrepta în instanţă împotriva persoanei care făcuse declaraţiile referitoare la el în acest caz. Consilierul judeţean din Cluj Mihai Szeplecan (PNL) afirma că este simplu martor în dosar şi că tot scandalul era o încercare a "colegilor din PDL" de a-i face rău deputatului Petru Călian.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite