Cluj: Un nou-născut a fost găsit mort la groapa de gunoi de la Pata Rât

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Un nou-născut a fost găsit mort la groapa de gunoi de la Pata Rât
Cluj: Un nou-născut a fost găsit mort la groapa de gunoi de la Pata Rât

Bebeluşul a fost găsit astăzi, în jurul prânzului, într-o pungă de plastic. Poliţia s-a deplasat la groapa de gunoi şi a început o anchetă în acest caz. Descoperirea a fost făcută de cei care căutau prin gunoaie, care a sunat la 112.

Un nou-născut a fost găsit mort astăzi, în jurul prânzului, la groapa de gunoi de la Pata Rât. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei Judeţene Cluj, Gina Pop, a declarat pentru Mediafax că poliţiştii au fost sesizaţi pe numărul de urgenţă 112 de oamenii care căutau prin gunoaie, despre faptul că au găsit un nou-născut într-o pungă.

"Copilul a fost găsit în jurul orei 12.00. La faţa locului s-au deplasat agenţi de poliţie de la Secţiei 7 Cluj-Napoca, împreună cu agenţi ai Serviciului de Investigaţii Criminale şi procurori care au deschis o anchetă pentru a stabili cum a ajuns acel copil la gunoi", a spus Gina Pop.

Copilul a fost găsit într-o pungă de plastic, iar poliţiştii trebuie să stabilească dacă acesta a fost aruncat de viu şi s-a asfixiat sau a fost aruncat mort. În funcţie de rezultatul cercetărilor, persoana care a aruncat copilul la gunoi poate fi acuzată de pruncucidere.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite