Cluj: "Pata Rât este o adevărată bombă ecologică"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: "Pata Rât este o adevărată bombă ecologică"
Cluj: "Pata Rât este o adevărată bombă ecologică"

În fiecare dimineaţă, pe cluj.adevarul.ro va fi postat un “top” al celor mai frumoase şi mai urâte trei lucruri din oraş, aşa cum sunt ele văzute de persoana al cărei portret îl veţi putea lectura în aceeaşi zi în „Adevărul de Seară”.

Clujeanul Victor Bacalu a demarat alături de Valentin Peştean o amplă campanie de succes, cu scopul a se sensibiliza opinia publică şi autorităţile locale cu privire la “dezastrul” de pe Canalul Morii.

În acest sens, alături de colegul său, şi el elev al Grupului Şcolar de Chimie Industrială “Terapia”, coordonaţi de profesorii acestora au gândit o amplă campanie de “salvare” a Canalului Morii.

Au realizat un filmuleţ în 3D, prin care au arătat cum ar putea arăta Canalul Morii în urma modernizării acestuia şi prin care au scos în evidenţă potenţialul turistic al acestuia, ca zonă pietonală, cu terase şi chiar şi discoteci.

Clujul frumos: "Îmi place foarte mult arhitectura Clujului, dar şi diversitatea umană din oraş. Găseşti oameni din toate categoriile sociale, ceea ce face din Cluj, un oraş cu oameni interesanţi şi care sunt şi foarte deschişi. Îmi place, de asemenea, şi direcţia care a luat-o dezvoltarea oraşului. S-au construit malluri, blocuri, nu toate chiar acolo unde trebuie, dar, totuşi, e bine că lucrurile se mişcă"

Clujul urât: "Cap de listă ar fi Pata Rât, care, aşa cum îi spune şi numele, este o pată, însă foarte neagră pentru România. Pata Rât este o adevărată bombă ecologică şi consider că autorităţile ar trebui să facă ceva în acest sens cât mai urgent. Nu-mi plac cartierele Mănăştur şi Iris, pentru că mi se par murdare, dar nici cimitirul din Mănăştur, care este o imagine deprimantă. Parcă celelalte cimitire din oraş nu sunt chiar atât de vizibile"

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite