Paszkany şi-adus amanta la dineul din Gruia (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Paszkany a atras privirile când a venit însoţit de frumoasa Ana-Maria
Paszkany a atras privirile când a venit însoţit de frumoasa Ana-Maria

CFR Cluj a organizat aseară dineul oficial al finalului de an, eveniment la care au participat politicieni, oameni de afaceri, fotbalişti şi apropiaţi ai celor din Gruia. Arpad Paszkany nu a ezitat să se afişeze din nou cu amanta sa, Ana-Maria Feher.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

Clubul CFR Cluj a organizat aseară, dineul oficial al finalului de an. Surpriza conducerii a fost invitarea reprezentanţilor mass-media la evenimentul de la care nu au lipsit nici personalităţile politice ale Clujului. Nume precum viceprimarul Laszlo Attila, co-preşedintele Energobit Ştefan Gadola, Ioan Rus, Vasile Dâncu, Teodor-Pop Puşcaş, Adrian Popa sau Patriţiu Abrudan, vicepreşedintele FRF, au ciocnit un pahar de şampanie şi şi-au urat sărbători fericite.

Patronul Arpad Paszkany nu a ezitat să apară la evenimentul organizat în Sala „Champions” din incinta stadionului „Dr. Constantin Rădulescu”, alături de frumoasa sa prietenă, Ana-Maria Feher. Tânăra s-a simţit bine, a socializat cu apropiaţii lui Paszkany şi a ciocnit un pahar de şampanie pentru un an mai bun.

De la evenimentul organizat de sponosrii clubului nu au lipsit nici jucătorii, care au urmărit concentraţi cele mai frumoase victorii din acest an, pe plasmenele amplasate în sală, iar apoi s-au amuzat pe seama eruşitelor lor. Grupul de argentinieni într-un colţ, cel al portughezilor în altul, ivorienii Kone şi Traore, cărora li s-a alăturat şi Dodo Digbeu, împrumutat la UTA, separat, iar românii într-un alt grup, jucătorii s-au amuzat în momentul în care un grup de „prichindei” a dat năvală şi a început să colinde.

Paszkany l-a certat rău pe Cadu

Finanţatorul Arpad Pazkany, alături de preşedintele Iuliu Mureşan, a avut o discuţie extrem de aprinsă, timp de aproximativ 20 de minute, cu Ricardo Cadu, căpitanul echipei. Patronul i-a reproşat acestuia unele probleme din vestiar şi i-a cerut insistent să unească grupul, deoarece el are principala responsabilitate în ceea ce priveşte „familia CFR”.

Cei trei s-au separat de restul invitaţilor, iar cel mai „şifonat” din discuţie a ieşit Cadu, care a plecat capul şi i-a cerut scuze patronului pentru problemele din ultima perioadă. În timpul în care iubitul său a lipsit de lângă ea, frumoasa în vârstă de 19 ani, Ana-Maria Feher, s-a întreţinut cu apropiaţii patronului, veniţi în număr mare, iar din când în când îi zâmbea lui Iuliu Mureşan, aflat cu faţa la ea. În cele din urmă, Cadu a înţeles ce i se cere şi a promis că se va ţine de treabă. 
 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite