Paszkany îl susţine pe Crăciunescu la şefia CCA, dar este sigur: „Nu va fi totul curat în fotbal“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arpad Paszkany, patronul celor de la CFR Cluj, a revenit la sentimente mai bune în privinţa eventualei numiri a lui Ion Crăciunescu în funcţia de preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, după ce în urmă cu două zile a declarat că nu şi-ar dori acest lucru.

Ion Crăciunescu este tot mai aproape de a fi numit în funcţia de preşedinte CCA. În ultimii ani, acesta a vorbit în termeni duri despre CFR, susţine Paszkany, care a spus, totuşi, că-l va susţine, deşi este sigur că nu se va face pe deplin curăţenie în fotbalul românesc.

„Eu sper ca domnul Crăciunescu să se schimbe şi să-şi lase vechile obiceiuri în studioul TV sau în altă parte, iar după primele 6 luni de activitate eu să fiu primul care îl felicită. Se ştie că dânsul a avut de-a lungul timpului o atitudine ranchiunoasă, duşmănoasă. Ne-am certat în urmă cu câţiva ani când am zis că i-aş băga pe toţi arbitrii într-un sac şi că niciunul nu ar zice 'au' dacă i-aş lovi, de vinovaţi ce sunt. Atunci, Crăciunescu m-a declarat persona non-grata, deşi nu avea acest drept. Observ că mereu domnul Crăciunescu vorbşete mereu cu răutate despre clubul CFR sau despre jucătorii noştri. Noi nu avem probleme numai cu Crăciunescu senior, ci şi cu juniorul în ultimele două sezoane.

Această schimbare de la CCA poate influenţa viitoarele rezultate din Liga I, totul depinde de delegările care se vor face. Chiar dacă au fost persoane arestate, nu cred că de mâine va fi totul impecabil în fotbalul românesc“, a declarat Paszkany.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite