Paszkany i-a trasat primul obiectiv lui Jorge Costa: "15 puncte în primele cinci etape"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iulie şi august se anunţă luni de foc în Gruia. Înainte să plece în concediu, Paszkany a transmis ieri echipei pretenţiile sale: "15 puncte până la meciul cu Oţelul, din etapa a şasea". Bonusul e pe măsură: 500 de euro punctul.

Bilanţul pregătirilor le-a dat curaj şefilor lui CFR, care vor un start lansat din partea echipei lui Costa. Astfel, patronul Paszkany a trasat ieri planul de realizări al echipei pentru primele cinci etape, tocmai înainte de plecarea în concediul din Madeira. "Vreau 15 puncte din start, ca să fim lideri înainte de meciul de la Galaţi, cu campioana Oţelul", a punctat ferm Paszkany. "Meciurile grele vin spre toamnă", a completat şi preşedintele Mureşan.

Costa: "Am emoţii"
Planul şefilor se suprapune cu stările lui Jorge Costa, aflat la debutul oficial pe banca CFR-ului. "Da, am emoţii şi nu vreau să gândesc foarte departe acum. Pornim de la zero şi trebuie să luăm lucrurile pas cu pas. Mai întâi, meciul cu Astra, o echipă omogenă, pe care am urmărit-o la lucru şi cred că nu ne va fi uşor. Băieţii ştiu asta", a afirmat "Animalul".

Începând de ieri, la echipa secundă a CFR-ului a ajuns şi Baye Adama Sougou, fratele lui Modou, care va fi testat zilele următoare

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite