Paszkany şi-a parcat Ferrari-ul de 270.000 de euro pe loc de handicapaţi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Afaceristul clujean a ignorat semnul de parcare destinat persoanelor cu handicap sâmbătă, în parcarea Polus Center. După ce şi-a parcat "bolidul" chiar la intrarea în mall, a luat-o de mână pe amanta sa, Anamaria Feher, cu care a intrat la cumpărături.

Sâmbătă, în jurul orei 17.00, Arpad Paszkany şi-a parcat Ferrari-ul negru pe un loc destinat persoanelor cu handicap, în parcaerea Polus Center. Chiar dacă semnul ce indică un loc de parcare destinat persoanelor cu handicap era uşor de observat, se pare că afaceristul nu l-a  văzut, sau l-a ignorat total.

image

Acesta a coborât din maşină alături de amanta sa, Anamaria Feher, cu care a intrat în complexul comercial Polus Center. Între timp, curioşii s-au oprit în dreptul maşinii şi au admirat-o. După aproximativ  o oră, afaceristul s-a întors la volanul Ferrari-ului, şi a demarat din parcare.

Toate acestea s-au petrecut în timp ce în parcare se desfăşurau probe speciale în cadrul Raliului Clujului. Astfel, participanţii au putut fi invidioşi pe „jucăria” lui Paszkany, ce valorează 270.000 de euro. Bolidul a fost scos pe piaţă în iulie 2007 şi are o putere de 612 CP şi o cilindree de 6000 cmc.

 

 

 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite