Kone îl distruge pe Paszkany : “Ne zicea că suntem că**ţi, nişte nimicuri. Nici apă nu puteam bea fără să-l întrebăm pe el”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Yssouf Kone a plecat de la CFR Cluj, dar face scandal şi spune de patronul Paszkany că e un dictator.Acesta a vorbit în prea din Norvegia despre tratamentul la care erau supuşi jucătorii în vestiar de către patron

"Ca să îţi umpli sticla cu apă, trebuia să îl intrebi pe el", povesteşte atacantul care acum joacă în Norvegia. El acuză fotbalul din România de corupţie şi îl distruge pe Paszkany în presa norvegiană: "După fiecare meci, auzeam că un arbitru lua bani. Uneori, patronul intra în vestiarul nostru şi ne spunea: „Sunteţi nişte nimicuri, nişte că**ţi!"".

Fotbalistul acuză fotbalul din România de coruptţe si îl distruge pe Paszkany în presa norvegiană, în ziarul Nettavisen . A descris teroarea în care erau ţinuţi jucătoerii înainte de meciuri:

„Uneori, patronul intra in vestiarul nostru si ne spunea că dacă nu câştigăm, nu luam salariul. S-a mai întâmplat să vină şi să urle la noi. Ne spunea: „Sunteţi nişte nimicuri, niste că**ţi!" E plăcut fotbalul acolo, dar fotbalul de acolo e distrus de lucrurile din jurul tău. Haosul din jurul tău îţi strica motivaţia. Se întâmplă prea multe mizerii acolo ca să te poţi concentra la meci. Acolo, dacă voiai să-ţi pui apă în sticlă, trebuia să îl întrebi pe patron. Nu voi mai merge în viaţa mea în România. E corupţie peste tot acolo“, a spus Kone pentru Nettavisen din Norvegia.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite