Paszkany: “Jocul nu m-a dezamăgit, dar trebuia să renunţ la Mandorlini la final de campionat!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Remiza cu U Cluj l-a nemulţumit pe patronul CFR-ului, Paszkany.

"Jocul nu m-a dezamăgit, dar fotbalul se joacă pe goluri şi puncte. Impresia artistică se punctează numai la patinaj şi gimnastică. E departe de a se numi satisfăcător faptul că am scos un singur punct cu trei echipe nou-promovate. Lipseşte clarviziunea din fazele de atac. Când ai şase ocazii de anvergură şi nu înscrii, înseamnă că ai o problemă. Că poate vin şi meciuri în care nu ai atâtea ocazii", spune patronul CFR-ului

Fanii CFR au incendiat peluza de pe "Cetate" (FOTO)

Egalitate în derby-ul Ardealului (Filmul meciului)

Altercaţie în trafic între un suporter al "U" Cluj şi un susţinător al CFR Cluj

Acesta face şi un anunţ-şoc: va renunţa la final de sezon la toţi antrenorii, şi regret că nu l-a dat afară pe Mandorlini la finalul sezonului trecut.
"N-am pentru ce să fiu fericit. Dacă echipa acum ar fi promovat din "B" în "A", acum probabil aş fi fost mulţumit. Pe mine mă doare că am pierdut două puncte. Ne luptăm cu clasamentul, cu noi înşine. Dacă aş avea explicaţia situaţiei actuale a echipei, acum aş aplica corecţia corespunzătoare. Antrenorul cu care vom lua iar titlul, la final, după ce ne vom bucura, vom face poza oficială, îi vom da bonusurile şi ne vom despărţi. Regret că nu am făcut aşa după ce am luat titlul cu Mandorlini. Asta a fost greşeala mea cea mai mare, recunosc", a spus Paszkany la Digi Sport.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite