Paszkany: "Am 17 antrenori pe listă. Trapattoni e printre ei"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arpad Paszkany, patronul echipei CFR Cluj
Arpad Paszkany, patronul echipei CFR Cluj

Finanţatorul grupării CFR Cluj, Arpad Paszkany, a declarat, vineri, că 17 antrenori şi-au exprimat dorinţa de a ocupa banca tehnică a echipei din Liga I şi că cinci jucători au fost trecuţi pe lista de transferuri. Trapattoni este una dintre variantele pentru banca clujenilor.

"Un număr de 5 jucători, Peskovici, Tony, Alcantara, Sforzini şi Yssouf Kone au fost trecuţi pe lista de transferuri, pentru că ni s-a părut nouă că ar fi mai bine ca ei să încerce să joace în altă parte. Yssouf Kone nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor nimănui. Traore este în continuare jucătorul nostru şi sper să rămână la CFR până în vara anului 2011. Am auzit tot felul de invenţii, cum că Fulham ar fi semnat un precontract cu Traore", a declarat Paszkany la Digi Sport.

"Fulham nici măcar nu este pe lista echipelor care îl doresc. Într-adevăr, fotbalistul este urmărit de echipe din Anglia, mult mai importante. Legat de postul de antrenor, prima opţiune este Alin Minteuan, dar voi discuta cu el să vedem dacă se simte în stare să conducă acest retur. El mai are şi problema legată de licenţa Pro. Pacheco este pe lista cu cei 17 antrenori care şi-au exprimat dorinţa de a veni la CFR Cluj. Printre ei se numără şi Trapattoni. Despre Sabău, numai poveşti", a mai spus finanţatorul clujenilor de la CFR.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite