Paszkany: „Mi-e frică de arbitraj“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arpad Paszkany (stânga) şi Adrian Porumboiu (dreapta) au început demult războiul declaraţiilor
Arpad Paszkany (stânga) şi Adrian Porumboiu (dreapta) au început demult războiul declaraţiilor

Finanţatorul de la CFR Cluj şi cel de la Vaslui au intrat într-un război dur al declaraţiilor înaintea partidei directe de luni dintre cele două echipe. Disputa dintre cei doi a plecat înaintea partidei Oţelul – CFR Cluj, când Porumboiu a anticipat o victorie facilă a ardelenilor.

Porumboiu a susţinut sus şi tare că meciul Oţelul - CFR Cluj a fost unul aranjat. A urmat însă apoi partida FC Vaslui - Dinamo în care moldovenii au avut parte de un arbitraj favorabil. A fost rândul lui Arpad Paszkany să pună un semn de întrebare în privinţa arbitrajelor de care are parte echipa vasluiană. „Atunci când vine vorba de Porumboiu, parcă arbitrii au o anumită sensibilitate. Mie mi se pare că arbitrul a dus meciul într-o singură direcţie, iar această convingere mi-au întărit-o oamenii neutri.

Cred că e posibil să apară greşeli. Dar parcă la Vaslui putem vorbi de cu totul altceva. Trebuie renunţat la astfel de oameni. Sper să văd un arbitraj corect la CFR Cluj - Vaslui", a spus Arpad Paszkany, altfel un finanţator destul de diplomat când vind vorba despre omologii săi. La auzul acestor declaraţii, Adrian Porumboiu a explodat pur şi simplu. Chiar dacă echipa sa are meci astăzi cu Lazio, omul de afaceri şi-a făcut timp să-l desfiinţeze pe patronul CFR-ului. 

 „Sunt blatişti ordinari“.

Adrian Porumboiu

„Nu le e ruşine să comenteze de mine şi de Vaslui, după ce că sunt nişte blatişti ordinari?! Paszkany să facă ceva pe vitrina aia cu trofee, că nu sunt titluri câştigate în mod corect", a tunat Porumboiu. Apoi, a trecut la atacuri directe înspre finanţatorul clujenilor. „Spui Paszkany, spui automat cel mai mare profitor al corupţiei din fotbalul românesc. A făcut numai matrapazlâcuri prin intermediul cărora a încasat bani nemeritaţi, acesta este Arpad Paszkany. A început să plângă ca o femeie, poate pentru că are şi el, în sfârşit, un meci oficial în runda asta, după ce etapa trecută a jucat un amical la Galaţi", a spus Porumboiu.  bAcesta a amintit de faptul că străinii care au plecat de la CFR Cluj, gen Dorsin sau Kone, au vorbit despre aranjamentele pe care le făcea echipa din Ardeal.

"Mi-e frică mai mult de arbitraj decât de echipa Vasluiului. Am văzut cum s-a arbitrat meciul Vaslui - Dinamo într-o singură direcţie.''
Arpad Paszkany finanţator CFR Cluj

"Ar trebui să-i fie frică de maşina aceea roşie pe care o are. Să nu înceapă să vorbească. E atâta mizerie în trofeele cu care se laudă!''
Adrian Porumboiu finanţator FC Vaslui

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite