Cluj: Paszkany a făcut raliu cu Ferrari-ul prin centrul Clujului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Paszkany a făcut raliu cu Ferrari-ul prin centrul Clujului
Cluj: Paszkany a făcut raliu cu Ferrari-ul prin centrul Clujului

Magnatul clujean şi-a scos amanta la o plimbare prin oraş cu supermaşina de 270.000 de euro

Finanţatorul CFR Cluj, Arpad Paszkany, s-a făcut remarcat, ieri seară, în centrul Clujului, în jurul orei 19.00, când a demarat în trombă de la un semafor, asurzind trecătorii cu tunetul motorului de 600 de cai putere al luxosului său Ferrari negru. 

Paszkany, alături de amanta sa, Anamaria Feher, a fost văzut plimbându-se „la pas” cu bolidul în Piaţa Unirii, dinspre clădirea vechii primării spre Muzeul Farmaciei.

La semaforul din drept cu hotelul Melody a oprit, aşteptând culoarea verde. Întâmplător, în stânga şi dreapta Ferrari-ului au oprit două Mercedesuri, dintre care unul sport. Când lumina semaforului s-a schimbat, Paszkany a apăsat puternic pe acceleraţie şi a demarat ca la raliu, virând stânga şi dispărând în câteva secunde pe strada Memorandumului.

Cele două Mercedesuri abia s-au mişcat câteva zeci de metri până când supermaşina finanţatorului CFR s-a făcut nevăzută.

Ferrari-ul lui Paszkany atinge suta de kilometri în 3,7 secunde şi 200 de kilometri la ora în 11 secunde. Viteza maximă pe care o poate atinge este de 360 km la oră.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ


Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS sau contactează-ne prin e-mail ori Yahoo! Messenger folosind butoanele din stânga

image
image
image
image
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite