Cluj: Paszkany către judecători: „Am fost şantajat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Paszkany către judecători: „Am fost şantajat“
Cluj: Paszkany către judecători: „Am fost şantajat“

Finanţatorul clubului CFR Cluj, Arpad Paszkany, judecat pentru sprijinirea unui grup infracţional organizat şi şantaj, a declarat azi, la Tribunalul Cluj, că nu l-a şantajat niciodată pe omul de afaceri Iulian Dascălu, şi că el a fost cel şantajat.

CITEŞTE ŞI

Paszkany a fost audiat timp de peste trei ore la Tribunalul Cluj, în dosarul „Gazeta 2“, în care este judecat pentru sprijinirea unui grup infracţional organizat şi şantaj. Patronul clubului CFR Cluj le-a spus judecătorilor că nu a ordonat grupului Gazeta „nici să scrie de bine“ despre el şi despre apropiaţii lui şi nici să „scrie de rău“ despre altcineva.

El a spus că nu este de acord cu cererea omului de afaceri Iulian Dascălu, parte vătămată în dosar, care i-a solicitat 100.000 de euro daune morale, susţinând că nu l-a şantajat niciodată pe acesta şi că el a fost cel şantajat.

VEZI AICI RECHIZITORIUL PROCURORILOR ÎMPOTRIVA LUI PASZKANY

„Acesta este un dosar la comandă. Marius Nicoară (fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj - n.red.) şi Iulian Dascălu m-au şantajat pe mine să renunţ la un proces prin care contestam licitaţia organizată de Consiliul Judeţean Cluj, prin care i s-a atribuit terenul lui Dascălu, pe care acesta a constuit un mall la Cluj-Napoca“, a afirmat Paszkany.

Mai multe, mâine în „Adevărul“

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

image
image
image
image

   

image
image
image
image

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS, contactează-ne prin Yahoo! Messenger sau e-mail, vizualizează pe YouTube producţiile video realizate de redactori. Fii mereu în legătură cu redacţia prin intermediul Facebook, Hi5 sau MySpace



Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite