Pascal Fesneau va fi numit, mâine, consul al Franţei la Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pascal Fesneau
Pascal Fesneau

Fesneau va fi prezentat publicului larg mâine seară la concertul „Vivaldi”, susţinut de ansamblul „Gli Incogniti” pe scena Teatrului Naţional Cluj.

Citiţi şi: Portret - Pascal Fesneau, un francez în misiune la Cluj

Pascal Fesneau este director general al companiei româno-franceze  Energorom, parte a grupului EnergoBit, şi administrator al Teknovid, parte a grupului de comunicaţii Alcatel. Pascal Fesneau şi-a făcut în Spania şi Israel stagiul de după finalizarea studiilor economice. Apoi, Agenţia de Dezvoltare Economică din Vichy l-a trimis la Cluj, să promoveze afacerile francezilor.

După închiderea centrului mixt de afaceri în 2003, a preluat conducerea firmei Energom, care produce echipament electronic, 80 la sută luând calea exportului. Are în coordonare 50 de angajaţi, realizând o cifră anuală de afaceri de 2,3 milioane euro.

Firmele franceze au cel puţin 2.500 de angajaţi în Cluj, cei mai mulţi fiind angajaţi ai supermarketurilor cu capital francez,  Cora, Auchan şi Carrefour. Fesneau se află în Cluj din 1998, unde a condus până în 2002 asociaţia CentraFran, prin care a intermediat contacte între investitorii clujeni şi cei francezi.


Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite