Party de Revelion în tren la Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vagoanele vor dispune şi de jocuri de lumini
Vagoanele vor dispune şi de jocuri de lumini

600 de persoane vor petrece noaptea de Revelion într-un mod inedit: într-un un tren. La petrecerea ieşită din comun vor concerta Şuie Paparude, Grimus, Gojira, Limun, Leo şi Marika. Cei care vor să participe trebuie să se înscrie pe site-ul evenimentului.

Trenul va porni cu o oră şi jumătate înainte de miezul nopţii, din staţia CFR Cluj-Napoca. Pe petrecăreți îi așteaptă cinci ore de muzică cu  trupele mai sus amintite, într-un tren lung de 11 vagoane, gata să parcurgă zeci de kilometri de distracție. Înscrierea pentru petrecere se poate face până în 26 decembrie, la miezul nopții. Cei care vor să aibă locul asigurat sunt sfătuiţi să se grăbească, pentru că numărul de invitații este limitat, pe site-ul producătorului de bere www.becks.ro, organizatorul evenimentului. Organizatorii promit o noapte întreagă cu cele mai tari piese „puse pe șine“.

Vagoanele vor fi dotate cu instalaţii de sonorizare performante, dar şi vizuale, transformându-se într-un club pe roţi. Tot în vagoane vor fi amplasate două scene pe care vor evolua trupele şi artiştii invitaţi. „Am fost invitată la prima petrecere în tren şi mi s-a părut deosebit. Muzica se aude bine, iar senzaţia pe care o ai în timp ce trenul se mişcă, iar tu dansezi, e de nedescris. Din păcate, nu pot ajunge şi la petrecerea de la Cluj, dar sunt sigur că vor fi destule persoane care se vor distra pe cinste“, ne-a spus Dana Iacob, o tânără de 23 de ani din Bucureşti.

A doua petrecere în tren

Anul acesta a avut deja loc o asemenea petrecere, în Bucureşti. „Prima ediție a Beck'sperience Train a avut un succes extraordinar printre iubitorii de distracție din București, acolo unde s-a organizat prima petrecere în tren. Drept urmare, ni s-a părut firesc să-i surprindem pe fanii Beck's din Cluj, oferindu-le cel mai tare party din noaptea de Revelion! Așadar, pe 31 decembrie îi așteptăm pe petrecăreți în gara din Cluj!“, au declarat reprezentanții companiei.

Lansată în 2008, platforma de evenimente Beck'sperience a ajuns deja la cea de-a șasea ediție. Beck'sperience Train din Cluj-Napoca este cel de-al treilea eveniment Beck'sperience din 2010, după concertul Noisettes, din luna mai, și Beck'sperience Train din București, din luna octombrie.

Senzaţia pe care o ai în timp ce trenul se mişcă, iar tu dansezi, e de nedescris, Dana Iacob, participant

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite