Partidul Popular Maghiar din Transilvania şi-a desemnat candidatul la preşedinţia Consiliului Judeţean Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
PPMT şi-a desemnat candidaţii pentru alegerile locale. FOTO: amosnews.ro
PPMT şi-a desemnat candidaţii pentru alegerile locale. FOTO: amosnews.ro

PPMT Cluj şi-a desemnat, marţi, candidatul la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj la alegerile locale din luna iunie, în persoana lui Szasz Peter, vicepreşedintele filialei, în vârstă de 35 de ani.

Szasz Peter a declarat, marţi, că filiala îşi propune să ducă o campanie electorală „constructivă". „PPMT Cluj m-a desemnat drept candidat pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj. De asemenea, s-a stabilit şi lista de 31 de consilieri judeţeni, condusă de Soos Sandor. Vom duce o campanie electorală constructivă şi vrem să determinăm cât mai mulţi alegători maghiari să ne voteze. Noi oferim o politică nouă, în centrul căreia se află cetăţeanul", a spus Szasz, citat de Mediafax.

Candidatul PPMT Cluj are 35 de ani şi este directorul Centrului pentru Democraţie Cluj, deschis de CNMT, unde se procesează cererile pentru obţinerea cetăţeniei ungare. Szasz a precizat că speră ca PPMT să obţină două locuri de consilieri în Consiliul Judeţean Cluj.

Pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj şi-au anunţat, până în prezent, candidaturile Horea Uioreanu (USL), Mate Andras (UDMR), Gheorghe Fătăcean (PNŢCD).

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite