Pană: „Sunt mîndru de cum aţi jucat cu Dinamo!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi, echipa a avut programat un antrenament de recuperare de dimineaţă, iar la ora 18.00 va urma o nouă şedinţă de pregătire.

După amicalul câştigat ieri în compania celor de la Dinamo, stafful tehnic al Universităţii a programat doar un antrenament lejer, de recuperare, jucătorii fiind extrem de obosiţi după aproape o săptămână de cantonament intens. Managerul general Marian Pană a avut o discuţie de câteva minute cu jucătorii, cărora le-a mulţumit pentru atitudinea din meciul cu echipa lui Andone, după care a exersat câteva scheme tactice cu titularii.

„Sunt foarte mulţumit de jocul cu Dinamo, aţi avut o atitudine pozitivă şi s-a văzut că v-aţi dorit cu adevărat un meci bun. Vă mulţumesc pentru asta, aţi văzut că dacă v-aţi dorit cu toţii, de aici a rezultat şi un joc bun, care a adus o victorie. Trebuie să continuăm pe aceeaşi linie”, le-a spus Pană fotbaliştilor.

Cojocnean, apostrofat de patron

Marian Pană a exersat apoi cu băieţii săi jocul rapid, încercând ruperile de ritm. Fotbaliştii care au intrat din primul minut în meciul cu bucureştenii au avut parte de un antrenament extenuant, bazat pe pase dintr-o bucată şi finalizare fără preluare. După principiul „pasezi şi pleci”, audienţa a avut parte şi de câteva finalizări de excepţie, lăudate de tehnician.

Cristi Dulca doar a asistat la antrenament, fără să se implice prea mult în coordonarea antrenamentului. La final, antrenorul cu portarii, Emil Szolomajer, a fost pus la încercare de Marian Pană, care a şutat de câteva ori spre poarta apărată de acesta,  fără succes însă. „Bravo Solo, eşti bun, se vede că ai fost un mare portar”, l-a felicitat managerul pe cel supranumit de suporteri „Super Solo”.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite