Marian Pană: „Niciodată nu mi-a fost teamă că aş putea pierde vestiarul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Pană crede că Rădoi trebuia să continue la naţională
Marian Pană crede că Rădoi trebuia să continue la naţională

Marian Pană spune că nu a revenit asupra deciziei de a-i pedepsi dur pe jucători după amicalul pierdut la Turda pentru că i-ar fi fost frică să nu piardă vestiarul

Antrenorul Universităţii Cluj, Marian Pană, a dezvăluit că i-a trecut supărarea pe elevii săi după amicalul de la Turda, când elevii săi au pierdut în faţa formaţiei de ligă secundă Arieşul. Acesta spune că echipa este pregătită pentru meciul de luni, cu Victoria Brăneşti şi speră că va obţine victoria:

„Mai avem de pus la punct unele detalii, dar echipa e pregătită pentru meci. Mi-a trecut supărarea şi cred că şi ei au conştientizat că meseria de fotbalist te obligă să fii pregătit atât la antrenamente şi meciuri amicale, cât şi în partidele oficiale. Nu s-a pus niciodată problema să pierd vestiarul, vă spun eu că la niciun antrenor nu se întâmplă asta. Cei de la Brăneşti vor fi foarte motivaţi. Suntem favoriţi din toate punctele de vedere, dar trebuie să demonstrăm asta pe teren“, a spus tehnicianul. Partida dintre „U“ Cluj şi Victoria Brăneşti va avea loc luni, pe stadionul „Cetate“ din Alba-Iulia, la ora 15.00.

De asemenea, Marian Pană, a declarat că a fost surprins de decizia mijlocaşului Mirel Rădoi de a renunţa la echipa naţională. Reacţia fotbalistului a venit după ce directorul FRF, Ionuţ lupescu, a spus despre el că nu este în formă. În opinia lui Pană, acesta este un fotbalist bun.

„Fiecare jucător îşi decide soarta, dar nu mi se pare normal ca el să se retragă, dacă mai poate juca. M-a surprins decizia sa. Noi trebuie să încurajăm echipa naţională în continuare. În Arabia fotbalul e mult peste ce e în România, fratele meu (n.r. Costel Pană) a fost secundul lui Olăroiu acolo şi mi-a povestit.  Rădoi e un fotbalist foarte bun. Ar trebui să fim alături de echipa naţională şi să mergem pe lucruri pozitive“, a spus tehnicianul.

Acesta a vorbit şi despre derby-ul de duminică seara, dintre Dinamo şi Steaua: „Având în vedere faptul că meciul se joacă în Ştefan cel Mare, Dinamo e favorită, dar va fi un derby disputat“, a spus cel care a îmbrăcat tricoul „câinilor roşii“ timp de cinci sezoane.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite