Pană: "Avem o singură variantă vineri, cu CFR: victoria!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei Universitatea Cluj, Marian Pană, a declarat că formaţia sa a meritat victoria în meciul cu Victoria Brăneşti, din 16-imile Cupei României, apreciind evoluţia jucătorilor săi, chiar dacă a folosit mai mult rezervele.

"Este o victorie meritată. Cei care au intrat au încercat să dea totul, sunt mulţumit de evoluţia jucătorilor. Mă fac să cred că pot conta pe ei şi în meciurile din campionat. Sper ca la meciurile cu CFR să avem cel mai bun 11. Victoriile aduc victorii", a spus Marian Pană, care a folosit în acest meci jucători ce nu au evoluat ca titulari în ultimele etape din campionat.

Marian Pană a adăugat că următorul meci din campionat, cel cu CFR Cluj, este important pentru toată lume. "Meciul cu CFR este important pentru oraş, pentru acţionari, pentru suporteri, pentru patronul nostru şi bineînţeles pentru mine. Noi trebuie să ne prezentăm la meci concentraţi şi să-l câştigăm", a precizat tehnicianul echipei clujene.

La rândul său, marcatorul golului echipei clujene, Adrian Piţ, a declarat că este mulţumit de calificarea în optimile Cupei României. "Mă bucur că am câştigat şi ne-am calificat în optimi. Important este să dai sută la sută în orice meci, indiferent că este campionat sau cupă. Ne vom pregăti pentru derbi şi vom face tot ce putem pentru a învinge, nu ne interesează că CFR este aproape de retrogradare", a spus Piţ.

Echipa Universitatea Cluj s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României - Timişoreana, după ce a învins, marţi, la Alba Iulia, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia Victoria Brăneşti, într-un meci contând pentru 16-imile competiţiei.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite