Pal Peter e acasă, ceilalţi doi sunt la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pal Peter a fost consultat de medici şi lăsat acasă
Pal Peter a fost consultat de medici şi lăsat acasă

Pal Peter, consilierul personal al primului-ministru Emil Boc se află în afara oricărui pericol acum. Vă reamintim că aseară a fost dus la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Cluj  ca urmare a implicării sale într-un accident auto cu un şofer aflat sub influenţa băuturilor alcoolice.

Consilierul premierului a fost consultat de medicii de gardă de la UPU, dar pentru că prezenta doar leziuni minore, a fost lăsat acasă.

În schimb persoana de sex feminin care se afla cu el în maşină la acel moment a suferit un traumatism cranio-cerebral minor, motiv pentru care a fost dusă la Clinica Chirurgie I pentru investigaţii amănunţite. „A fost un traumatism  cotat de noi la gradul unu din patru, deci nu e ceva foarte grav, dar necesită analize şi un consult de specialitate aparte", a precizat Dorin Mureşan, şeful Unităţii de Primire a Urgenţelor a Spitalului Judeţean.

Florin G., şoferul care a provocat accidentul în care a fost implicat şi consilierul premierului, este internat la Clinica de Ortopedie. „Acesta are multiple fracturi, probabil pentru că nu a avut o maşină la fel de performantă ca a consilierului primului-ministru. Medicii de al Ortopedie îl tratează în acest moment, dar viaţa sa nu era în pericol în momentul în care a fost adus la noi", a mai precizat Dorin Mureşan, şeful UPU Cluj.

Accidentul s-a produs aseară în  localitatea Vâlcele. Accidentul a fost cauzat de Florin G., care avea o alcoolemie de 0,24 la mie alcool pur în aerul expirat. Acesta a intrat pe contrasens, iar coliziunea cu maşina consilierului Pal Peter n-a mai putut fi evitată.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite