Paginile Facebook cu cele mai multe like-uri de la clujeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Branduri clujene, cum ar fi Farmec sau Napolact, prima bancă de celule stem din România, două cluburi din oraş, dar şi un site cu reţete culinare, iar altul aparţinând Iulius Mall se află, potrivit facebrands.ro, în topul preferinţelor clujenilor care au conturi pe una dintre cele mai populare reţele de socializare.

Pe primul loc în preferinţele clujenilor se află, potrivit facebrands.ro, serviciul de monitorizare a paginilor de Facebook din România, pagina „I Love Cluj", care a fost creată la începutul anului 2010 cu scopul de a deveni un loc de întâlnire virtual pentru clujenii de pretutindeni şi pentru cei care cunosc şi iubesc oraşul de pe Someş. „I Love Cluj" a reușit să strângă aproape 100.000 de like-uri.

Cu 30.138 de like-uri, pe locul doi se află Farmec - unul dintre cele mai renumite branduri clujene, urmat de pagina de Facebook a primei bănci de celule stem din România, Cord Blood Center (26.500 de like-uri).

Paginile de Facebook ale cluburilor Obsession și Midi se află, de asemenea, în topul preferințelor clujenilor.

Cunoscutul blogger și bucătar Adi Hădean nu a reușit să se situeze în Top 10, el aflându-se pe locul 12, cu 14.196 de like-uri.

Paginile de Facebook ale Universității Cluj și CFR Cluj se află tot pe primele poziții din top. Astfel, Universitatea Cluj a strâns 13.479 de like-uri (locul 15), în timp ce CFR Cluj are 12.364 de like-uri (poziția 19).

Prestigioasa Universitate „Babeș-Bolyai" a strâns 5.543 de like-uri și se află pe locul 41, urmată fiind de pagina președintelui Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, cu 5.430 de like-uri.

Pagina de Facebook a primarului suspendat al Clujului, Sorin Apostu, a fost dezactivată în urmă cu doar câteva zile. Clujenii au continuat să-i transmită mesaje edilului chiar și după ce a fost arestat pentru fapte de corupție.

Topul poate fi consultat aici.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite