Pagină de Facebook pentru proful de sex de la Ştiinţe Economice din Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Studenţii clujeni i-au făcut cont pe celebra reţea de socializare Facebook lui Ilie Parpucea, profesorul surprins în flagrant în timp ce-i cerea unei studente servicii sexuale în schimbul promovării unui examen.

Pe profilul creat de studenţi este prezentată oferta pentru promovarea la examenul de Statistică : "Sunt interesat a oferi consultaţii private domnişoarelor şi domnilor din cadrul FSEGA pentru a facilita promovarea cu succes a examenului de statistică".

Mai mult, la capitolul servicii sexuale, "oferta" profesorului Parpucea prezintă mai multe "pachete promoţionale", precum sex protejat, pentru nota 7.

Există şi o formulă matematică pentru calculul "şpăgii" pe care băieţii vor trebui să o scoată din buzunar pentru nota de trecere a examenului de statistică.

VEZI AICI PROFILUL ŞI LISTA COMPLETĂ A "TARIFELOR" PENTRU NOTE DE TRECERE!

Reamintim că profesorul Ilie Parpucea a fost surprins cerând servicii sexuale unei studente în schimbul unei note pentru promovarea unui examen. Conducerea Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiune a Afacerilor (FSEGA) Cluj l-a demis de urgenţă pe profesorul în cauză. Este primul caz de acest gen cu care se confruntă instituţia de învăţământ.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite