Cluj: PORTRET - Miss Cluj 2009 a făcut ultima „nebunie“ înainte de măritiş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: PORTRET - Miss Cluj 2009 a făcut ultima „nebunie“ înainte de măritiş
Cluj: PORTRET - Miss Cluj 2009 a făcut ultima „nebunie“ înainte de măritiş

„Inteligenţa este mult mai importantă decât frumuseţea”. Acesta e motto-ul după care îşi ghidează viaţa Florentina Cozma, care a fost desemnată „Miss Cluj 2009”, sâmbătă seara la Polus Center.

Florentina Cozma a fost desemnată sâmbătă cea mai frumoasă fată din oraş, în cadrul concursului Miss Cluj 2009.
Ea a reuşit să convingă prin naturaleţe atât juriul, cât şi publicul prezent că merită să intre în posesia mult râvnitului titlu.

„Am fost cam dezbrăcată”

Florentina a fost una dintre puţinele concurente pentru care concursul nu a avut o miză semnificativă şi asta pentru că nu îşi doreşte o carieră în modelling.

Priorităţile ei sunt altele, cariera, fiind asistent manager la o firmă din Câmpia Turzii, localitatea ei natală şi familia, urmând să se căsătorească anul viitor. „Am participat mai mult din orgoliu, să-mi demonstrez mie însămi că pot. Am considerat această încercare drept ultima nebunie înainte de căsătorie”, a declarat glumind clujeanca.

Pentru noua miss a Clujului proba care a pus-o cel mai mult în dificultate a fost cea a costumelor de baie. Şi asta pentru că, spune ea, a fost „mult prea dezbrăcată” pentru cadrul oferit de un mall. „Toate avem un defect pe care încercăm să-l ascundem. În plus e o probă mai intimă, dat fiind că acest concurs s-a desfăşurat la mall. Am fost cam dezbrăcată”, a mărturisit Florentina.

Îşi doreşte o carieră „serioasă”

Chiar dacă şi-a adăugat în palmares titlul unuia dintre concursurile cu cea mai mare tradiţie din oraş, Florentina Cozma nu îşi doreşte o carieră în modă şi nu vrea să renunţe nici în ruptul capului la meseria pe care o are în acest moment:

„În proporţie de 90 nu mă interesează să activez în acest domeniu, pentru că ar trebui să renunţ la ceva, mai ales acum pe timp de criză. Am un job sigur şi foarte bine plătit”. Ea a precizat, însă, că dacă oferta ar fi suficient de serioasă, rentabilă financiar şi timpul i-ar permite ar accepta, ocazional, să defileze pe catwalk sau să participe la şedinte foto.

Va merge cu iubitul în Turcia

„E mai sigură cariera pe care o am, decât cea de model. În modă trebuie să te menţii. Aş putea face asta, însă, dacă ceva involuntar se întâmplă, ai pierdut brusc totul”, este de părere miss Cluj 2009. Florentina Cozma nu este o novice în modelling. La 16 ani a defilat de câteva ori pe podiumul de modă, participând şi la câteva concursuri de miss, majoritatea dintre ele câştigându-le. 

Pe lângă premiile acordate de sponsori, cea mai frumoasă fată din oraş a primit ca premiu o excursie în Turcia şi un scuter. „Cel mai probabil voi merge cu iubitul meu. Să reuşesc doar să-mi iau concediu, pentru că am beneficiat deja de o săptămână pe perioada cantonamentului”, a conchis frumoasa clujeancă.

Nascută la: 19.06.1987, la Câmpia Turzii
Educaţie: Absolventă a Facultăţii de Business din Cluj
Familie: necăsătorită


Ce-i place: „Dintre manechine o apreciez pe Catrinel Menghia, pentru că e naturală şi a reuşit să se lanseze în lumea modei internaţionale fără niciun scandal”, a explicat Florentina.

Ce nu-i place: „Nu-mi plac persoanele care vor să ajungă cunoscute cu orice preţ. Eu aş prefera să mă uite lumea decât să apar în diverse scandaluri. Chiar dacă se spune că şi publicitatea negativă e tot publicitate, nu sunt adepta acestui gen de expunere”, a precizat Miss Cluj 2009.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite