PDL Cluj nu va încheia alianţe la nivel judeţean pentru alegeri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PDL Cluj, deputatul Daniel Buda, a declarat, luni, că filiala judeţeană nu va încheia alianţe cu alte partide pentru alegerile locale din luna iunie, dar lasă libertatea organizaţiilor locale să constituie astfel de alianţe, însă nu sub egida „Mişcării Populare".

Daniel Buda a declarat că PDL Cluj nu poate îngrădi dreptul organizaţiilor locale de a încheia alianţe cu alte partide, scopul fiind „maximizarea rezultatelor la alegerilor locale".

„PDL Cluj nu are în vedere, astăzi (luni - n.r.), încheierea unei alianţe la nivel judeţean cu vreun alt partid pentru alegerile locale din iunie, dar lasă libertatea filialelor locale să constituie astfel de alianţe cu partidele cu care există anumite compatibilităţi. Noi nu putem îngrădi dreptul organizaţiilor locale ale PDL, de la comune, oraşe şi municipii, de a încheia astfel de alianţe cu alte partide pentru maximizarea rezultatelor la alegerilor locale. Aceste alianţe locale nu se vor face, însă, sub egida «Mişcării Populare» şi sub sigla inimii", a spus Buda, citat de Mediafax.

Potrivit acestuia, partidele cu care se pot încheia alianţe vor fi stabilite de primarii PDL, care sunt şi candidaţi pentru alegerile locale.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite