PDL Cluj: Atacurile lui Lăpuşan la adresa lui Boc ascund frustrarea cauzată de propria incompetenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Remus Lăpuşan
Remus Lăpuşan

Reprezentanţii PDL Cluj consideră că atacurile liderului PSD Cluj, Remus Lăpuşan, la adresa primarului Emil Boc ascund "frustrarea cauzată de propria incompetenţă" de a gestiona problemele reale cu care se confruntă cetăţenii judeţului Cluj.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de PDL Cluj, atacurile preşedintelui PSD Cluj, Remus Lăpuşan, la adresa primarului Emil Boc şi a evenimentelor organizate de administraţia locală "ascund frustrarea cauzată de propria incompetenţă" de a gestiona problemele reale cu care se confruntă clujenii, potrivit Mediafax.

"Domnul Remus Lăpuşan, în calitate de consilier judeţean, în loc să se preocupe de administrarea eficientă a judeţului, acolo unde USL Cluj este acum la putere, încearcă să arunce cu noroi în evenimentele desfăşurate în municipiul Cluj-Napoca, unde prezenţa primarului Emil Boc este un lucru firesc şi cât se poate de normal. Nu vrem să credem că, în perioada 2008-2012, timp în care a ocupat funcţia de consilier local al municipiului Cluj-Napoca, domnul Lăpuşan nu a învăţat faptul că una dintre prerogativele unui ales este aceea de a reprezenta municipalitatea la evenimentele desfăşurate în sânul comunităţii", se arată în comunicat.

Reprezentanţii PDL Cluj spun că poate nu i-ar fi stricat lui Lăpuşan ca, în calitate de ales, să participe la inaugurarea parking-ului de pe strada Mehedinţi, la verificarea lucrărilor de pe strada Borhanci sau la inaugurarea celui de-al patrulea tramvai. "PDL Cluj îi recomandă lui Remus Lăpuşan să nu încerce să discrediteze activităţile de maximă importanţă pentru municipiul Cluj-Napoca şi să îşi concentreze atenţia asupra rezolvării unor probleme stringente ale judeţului, pe care le-a trâmbiţat în campania electorală şi pe care astăzi le exclude de pe ordinea de zi a şedinţelor de Consiliu Judeţean Cluj: Spitalul Regional de Urgenţă, Cluj Arena, Mechel Câmpia Turzii", se mai arată în comunicatul PDL Cluj.

Preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan, i-a cerut, duminică, primarului Emil Boc să renunţe la acţiunile populiste din ultima perioadă şi să se dedice rezolvării problemelor din Primăria Cluj-Napoca. Preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că este "indignat şi intrigat de manifestările din ultima perioadă ale lui Emil Boc".

"L-am văzut pe Boc făcând mămăligă, deschizând un butoi cu bere, ducând în spate un sac de cartofi, conducând tramvaiul şi participând la o petrecere cu pensionarii cărora le-a tăiat pensiile. Mă aştept de aici înainte să meargă la grădiniţă să joace cu copiii «Ursul doarme», să joace o miuţă cu elevii de şcoală sau să meargă la facultate să joace poker cu studenţii. Nu pot să nu mă întreb când va fi primar şi când se va apuca să facă pentru municipiul Cluj-Napoca ceea ce trebuie să facă un primar. Domnia sa este tot în categoria populism. Îi cer să renunţe la astfel de acţiuni populiste şi să se dedice activităţilor administrative şi de rezolvare a problemelor Primăriei clujene. Noi nu avem primar, pentru că Emil Boc face orice altceva decât să administreze Primăria", a spus Lăpuşan.

El a afirmat că aşteaptă din partea lui Emil Boc să rezolve problema parcărilor din municipiul Cluj-Napoca sau a locurilor de muncă, în condiţiile în care alţi primari sunt preocupaţi de planul urbanistic general integrat, de fluidizarea traficului, de creşterea PIB-ului oraşelor pe care le conduc. În ultima perioadă, Emil Boc a avut mai multe apariţii publice inedite. Astfel, la Campionatul Internaţional de Gătit în Aer Liber, Boc a ajutat la prepararea unei mămăligi de 400 de kilograme, cu brânză şi jumări, iar la inaugurarea unui parc de skate şi role din municipiu s-a urcat pe un skateboard.

Totodată, Boc a cărat mai mulţi saci cu legume donate unei case de tip familial din oraş, în care locuiesc opt tineri orfani cu vârste cuprinse între 9 şi 20 de ani, a petrecut în mijlocul a 1.700 de pensionari cu venituri mici din municipiu, la un hotel de patru stele, cu ocazia Zilei Internaţionale a Vârstnicului, a dat cep unui butoi cu bere, la Festivalul de Toamnă al Economiei Germane, şi a condus un tramvai polonez care costă 1,5 milioane de euro, după ce şi-a pus la gât o cravată, ca să arate "regulamentar".

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite