Cluj: Ioan Ovidiu Sabău spune că echipa sa a tras de timp în finalul meciului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul celor de la FC Timişoara, Ioan Ovidiu Sabău, s-a declarat fericit de remiza obţinută la Cluj şi a recunoscut că în finalul meciului echipa sa a făcut totul pentru a păstra rezultatul

„Sunt fericit pentru rezultat, pentru ambiţie şi ritmul pe care l-am avut. Am avut două ocazii foarte mari, iar apoi Pantilimon a făcut ca ocaziile CFR-ului să nu se transforme în goluri. Am făcut o schimbare ofensivă, am riscat prin introducerea lui Vrsici, dar el s-a aşezat la mijlocul terenului. Trag mâine concluziile. Pentru prima oară în istoria clubului, jucăm 30 de meciuri în tur. CFR este o echipă cu experienţă europeană, care oricând poate alinia două echipe”, au fost primele cuvinte ale antrenorului.

De asemenea, clujeanul a vorbit despre faptul că echipa sa a conservat scorul în finalul partidei: „Am şi tras puţin de timp, pentru că trebuia să plecăm de aici cu un punct. Când pe tabelă e un astfel de scor, pe terenul CFR-ului, trebuie să te mulţumeşti cu el. Am făcut şi eu greşeli în cupele europene, la meciul cu Dinamo Zagreb, când am riscat. Astfel de meciuri mă ajută şi pe mine să mă maturizez”, a conchis tehnicianul.

Sabău, în trecut a fost ofertat de CFR, cunoscută fiind relaţia foarte apropiată pe care o are cu patronul Arpad Paszkany.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

image
image
image
image

   

image
image
image
image

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS, contactează-ne prin Yahoo! Messenger sau e-mail, vizualizează pe YouTube producţiile video realizate de redactori. Fii mereu în legătură cu redacţia prin intermediul Facebook, Hi5 sau MySpace



Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite