Cluj: "Oraşul s-a schimbat mult în bine"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: "Oraşul s-a schimbat mult în bine"
Cluj: "Oraşul s-a schimbat mult în bine"

În fiecare dimineaţă, pe cluj.adevarul.ro va fi postat un „top” al celor mai frumoase şi mai urâte trei lucruri din oraş, aşa cum sunt ele văzute de persoana al cărei portret îl veţi putea lectura în aceeaşi zi în „Adevărul de Seară”.

Fane Nagy a fost component al formaţiei Semnal M, iar printre visele sale se numără acela de a ridica o statuie a lui Iuliu Merca, liderul trupei.

Clujul frumos: „În primul rând aş aminti că, dacă părinţii mei ar învia, ar fi plăcut impresionaţi de cum arată acest oraş, tot mai frumos. S-au schimbat multe în bine, s-a construit mult. Apoi, îmi plac oamenii de aici, care luptă să facă binele, nu se iau după noul obicei «să moară vecinul, să rămână capra». Generaţia actuală este una de aur, avem un tineret minunat. Au acces la toate informaţii,e învaţă şi cântă minunat.”

Clujul urât: „Degeaba avem valori, dacă sunt nevoite să meargă în străinătate, aflăm că francezii l-au primit pe Brâncuşi... Aceşti copii se confruntă cu greutăţi mari, nu au un club în care să repete. Ca să faci performanţă în muzică, trebuie să studieze ore întregi. Ce nu mai îmi place în acest oraş este faptul că văd mulţi oameni trişti pe stradă, care se confruntă cu probleme. Ar trebui mai multă atenţie pentru oamenii necăjiţi.”

Citeşte aici ce cred alţi clujeni despre oraşul în care locuiesc

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite