Opt copii s-au născut de Crăciun la Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copiii născuţi de Crăciun la Cluj sunt cu toţii sănătoşi
Copiii născuţi de Crăciun la Cluj sunt cu toţii sănătoşi

La clinicile de ginecologie din Cluj-Napoca s-au născut în Ajunul Crăciunului şi de Crăciun 8 copii. Aceştia sunt toţi sănătoşi şi au venit pe lume uşor şi fără complicaţii.

La Clinica Ginecologie 1s-au născut 4 copii. „Sunt cu toţii bine din toate punctele de vedere. Nota pe care copiii o primesc la naştere ţine cont de greutatea lor, înălţime, dar şi de respiraţie, circulaţie şi alte aspecte pe care medicul le urmăreşte atent în momentul naşterii. Toţi copiii născuţi acum au obţinut note mari la clinica noastră", a spus asistenta medicală Florina Miron.

La Clinica privată Gynia nu s-a născut nici un copil de aseară până azi. „ Este aşteptată o mămică în cursul zilei de astăzi pentru a naşte aici" , a spus Rita Pintea, asistentă nou-născuţi la Clinica privată Gynia.

La Clinica Dominic Stanca s-au născut până la această oră 4 copii. „S-au născut la noi Ştefan Ardelean, Cristina Muntean, Andrei Sebastian Beligan şi Alesia Pop. Aceştia sunt cu toţii sănătoşi şi au obţinut note mari la naştere",  a spus Ecaterina Banea, asistentă la sala de naşteri a Clinicii Dominic Stanca.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite