Operaţia lui IPS Bartolomeu, încă incertă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ÎPS Bartolomeu Anania a fost internat / Foto: Arhivă
ÎPS Bartolomeu Anania a fost internat / Foto: Arhivă

Mitropolitul Clujului, Albei, Crişanei şi Maramureşului, IPS Bartolomeu Anania, se află în continuare internat la spitalul AKH din Viena. Medicii austrieci nu au decis încă data unei posibile operaţii.

Potrivit lui Ştefan Iloaie, consilierul cultural al Mitropoliei Clujului, medicii austrieci încă nu au decis data unei posibile intervenţii chirurgicale. "Starea mitropolitului Bartolomeu este stabilă. Medicii din Viena nu au luat o hotărâre cu privire la o posibilă operaţie sau data acesteia", a declarat Ştefan Iloaie.

Acesta a precizat că în cursul zilei de azi Mitropolia Clujului, Albei, Crişanei şi Maramureşului va emite un comunicat de presă, fără să precizeze, însă, subiectul acestuia.

Mitropolitul Clujului a fost internat în 22 decembrie 2010 la Institutul Clinic de Urologie şi Transplant Renal. În aprilie anul trecut, Mitropolitul Clujului, Albei, Crişanei şi Maramureşului, IPS Bartolomeu, fusese internat la Clinica Medicală nr. 1 din Cluj-Napoca, cu diagnosticul "afecţiune respiratorie" şi urmase un tratament sub supravegherea medicilor.

Mitropolitul Clujului va împlini, în 18 martie, 90 de ani.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite