Olimpique Lyon vine pe „Dr Constantin Rădulescu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În data de 28 sau 29 septembrie, la Cluj va veni cea mai bună echipă de fotbal feminin din Europa, Olympique Lyon. Partida dintre Olimpia Cluj, campioana României şi franţuzoaice se va disputa pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu“

Campioana României la fotbal feminin, CFF Olimpia Cluj, va întâlni formaţia franceză Olympique Lyon, deţinătoarea trofeului, în 16-imile de finală ale Ligii Campionilor. Meciul tur din şaisprezecimi se va desfăşura pe 28 sau 29 septembrie, în România, iar returul pe 5 sau 6 octombrie. În caz de calificare, CFF Olimpia Cluj va întâlni în faza următoare învingătoarea din dubla manşă Apollon Limassol (Cipru) - Sparta Praga (Cehia).

„Vom disputa meciul pe stadionul CFR-ului. Cluj Arena nu era o variantă foarte bună pentru că noi când am trimis la UEFA numele stadionului pe care vom juca în cazul calificării în şaisprezecimi, nu aveam certitutinea că va fi gata, plus că nu ştiu în ce măsură am fi putut să-l închiriem într-o perioadă plină de evenimente pe stadion. Discuţiile cu cei de la CFR au avut loc demult şi am primit acceptul de a juca acolo“, a declarat Mirel Albon, managerul general al Olimpiei Cluj.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite