Olandezii de la CSi vor construi o nouă fabrică la Cluj cu 6 milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania CSi România, specializată în producţia de echipamente de manipulare şi transport al mărfurilor, va investi şase milioane de euro pentru a deschide, în 2012, o nouă fabrică la Cluj-Napoca.

„Proiectul CSi România, de construire a unei unităţi de producţie la Cluj-Napoca, se află în stare incipientă, în fază de studiu de fezabilitate, cu şanse de realizare în 12 luni de la aprobare. Finalizarea investiţiei în valoare de aproximativ 4 milioane de euro în clădire şi 2 milioane de euro pentru noi echipamente se preconizează pentru sfârşitul anului 2012. Pe lângă optimizarea fluxului de producţie, dorim şi reducerea cheltuielilor cu energia, utilizarea sistemelor de refolosire a apelor uzate prin epurare“, se arată într-un comunicat al companiei din grupul olandez CSi.

Noua locaţie CSi România va avea o suprafaţă de 14.000 de metri pătraţi, conform sursei citate. În prezent compania îşi desfăşoară activitatea la Cluj-Napoca într-un spaţiu închiriat din anul 2005.

CSi are sediul central în Olanda, iar cea mai importantă unitate de producţie a grupului este cea de la Cluj-Napoca. Grupul are circa 400 de angajaţi şi înregistrează anual o cifră de afaceri de circa 50 de milioane de euro.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite