Oficial pompieri: Incendiul din Janis Stuf a izbucnit de la un scurtcircuit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj susţin că din primele cercetări reiese că incendiul care a izbucnit, duminică, la clubul Janis Stuf din Cluj-Napoca a fost provocat de un scurtcircuit.

ULTIMA ORĂ: Clubul Janis Stuf, făcut scrum de incendiu, va fi reconstruit!

Citeşte şi Janis Stuf funcţiona ilegal!

Pompierii confirmă că acesta s-a produs la una din vitrinele frigorifice, aşa cum avocatul celor doi patroni ai localului a declarat, ieri, pentru Adevărul.

La faţa locului au intervenit şase autospeciale de stingere cu apă şi spumă, două ambulanţe SMURD, patru alte utilaje şi o autospecială pentru suport logistic, necesară pentru suplimentarea buteliilor cu aer comprimat ale aparatelor de respirat, utilizate de pompierii care au intervenit în spaţiile inundate cu fumul intens degajat în interiorul clădirii.

Incendiul, izbucnit la imobilul de la numărul 33A, a cuprins etajele doi şi trei şi mansarda acestuia şi s-a extins la imobilele din vecinătatea acestuia de la numerele 33 şi 35, potrivit ISU Cluj.

„Lupta cu flăcările dusă de echipajele ISU a durat o oră şi jumătate, timp în care a fost limitată extinderea focarelor, s-a realizat izolarea acestora şi stingerea lor de către pompieri”, se arată într-un comunicat al ISU Cluj.

Potrivit sursei citate, din primele cercetări reiese că cea mai probabilă cauză a incendiului este un scurcircuit, care a avut loc la o vitrină frigorifică aflată la mansarda imobilului.

Localul Janis Stuf a fost făcut scrum aproape în totalitate.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite