FOTO Oferte pentru vacanţa de Paşte la Târgul de Turism de la Polus Center

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De azi şi până duminică inclusiv, Polus Center din Cluj găzduieşte Târgul de Turism „Touristica". Circa 20 de agenţii de turism îşi prezintă ofertele pentru Sf. Paşti şi pentru sezonul estival.

56 de agenţii de turism, primării din ţară şi firme din domeniul turismului îşi expun ofertele pentru vacanţele de Paşte şi de vară în cadrul Târgului de Turism „Touristica". Evenimentul, ajuns la ediţia a şasea, e organizat de „LiberoEvents" şi, faţă de ediţiile anterioare, acum vine cu noutăţi precum: mai multe destinaţii în ţară şi străinătate, promovarea unor zone din ţară de către primării din Suceava, Botoşani, Neamţ, Panciu, Gorj, Bihor, Mărişel (Cluj), dar şi prin ofertele gen - turul Clujului în 2 ore, în 8 ore, business tur de 4 ore (de la 3 până la 10 euro de persoană).

image

Imagini de la târgul de Turism de la Polus Center

„Ne aşteptăm la un număpr mai mare de vizitatori faţă de anul trecut. La târgul de turism de la Bucureşti, cel care dă tonul în materie de târguri şi care a avut loc weekendul trecut, a fost foartă multă lume", afimă Crina Doda, managing partner la firma organizatoare a târgului clujean.

La eveniment sunt prezenţi şi cei de la primăria din Hajduszoboszlo, dar şi un hotel din celebra staţiune ungară.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite