Obiectiv clar de la Mandorlini: şase puncte!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrea Mandorlini îşi doreşte şase puncte din ultimele două meciuri
Andrea Mandorlini îşi doreşte şase puncte din ultimele două meciuri

Antrenorul lui CFR Cluj, Andrea Mandorlini, le-a cerut elevilor săi şase puncte din ultimele două confruntări ale turului, cu Internaţional şi Ceahlăul. În această seară, la ora 19.00, CFR va întâlni la Mioveni pe Inter Curtea de Argeş, în penultimul meci al turului de campionat

După dezastrul de la Copenhaga, CFR s-a reorientat spre Liga I, competiţie pe care doreşte să o câştige cu orice preţ. În acest sens, formaţia antrenată de italianul Andrea Mandorlini are nevoie de două victorii, în ultimele două partide ale turului, cu echipe promovate la începutul acestui sezon. Teoretic, ambele meciuri sunt la discreţia clujenilor, care pot încheia turul pe prima treaptă a podiumului.

În urma meciului de la Copenhaga, delegaţia CFR-ului nu a revenit la Cluj, alegând să rămână la Mogoşoaia, pentru a pregăti meciul cu echipa lui Mihai Stoica. La finalul a trei zile de cantonament, elevii lui Mandorlini s-au deplasat la Mioveni, oraşul în care se va disputa partida din această seară. Unul dintre jucătorii exponenţiali ai clujenilor, Juan Culio, a surprins după eliminarea din Europa League, declarând că aceasta nu era o competiţie primordială pentru echipa sa:

„Europa League nu era un obiectiv pentru noi. De acum, ne pregătim pentru campionat, pe care trebuie să-l câştigăm cu orice preţ. Sunt 5-6 echipe care concurează pentru a fi primiele în ţară. Trebuie să ne mobilizăm şi să demonstrăm că noi merităm să câştigăm competiţia internă”, a spus argentinianul.

Fără probleme de efectiv

Pentru confruntarea din această seară, Mandorlini nu va avea probleme în ceea ce priveşte alcătuirea primului unsprezece. Singurul indisponibil este Sixto Peralta, care are probleme mai vechi şi resimte dureri după fiecare antrenament. Italianul va schimba sistemul de joc cu trei atacanţi, pe care l-a adoptat în Danemarca şi care s-a deovedit a fi deficitar.

Piteştenii sunt optimişti înaintea confruntării, antrenorul Ştefan Stoica declarând că echipa sa poate obţine cel puţin trei puncte din ultimele două meciuri, cu CFR şi Steaua: „Mai avem nevoie de trei puncte ca să abordăm returul cât de cât liniştiţi. Atât CFR, cât şi Steaua, sunt echipe foarte puternice, dar niciuna nu va avea viaţă uşoară cu Inter. Nu mi-e frică de niciuna dintre echipe, pentru că în ultimele luni am demonstrat că formăm un grup unit, greu de învins. Nu ne va fi uşor, dar ne vom vinde scump pielea”, a spus acesta. Meciul va începe la ora 19.00 şi va fi transmis în direct de Digisport.

„Avem nevoie de şase puncte în ultimele două partide ale turului de campionat”
Andrea Mandorlini, antrenor CFR Cluj


Echipa probabilă a clujenilor

Andrea Mandorlini va face câteva modificări faţă de echipa pe care a trimis-o în teren la Copenhaga. Astfel, în primul unsprezece îşi vor face apariţia Gabi Mureşan, Alcantara şi Peskovici, ultimul luându-i locul lui Claro, care a gafat decisiv la ambele goluri ale danezilor. Iată primul unsprezece pe care îl va trimite italianul în teren: Peskovici- Tony, Cadu, Alcantara, Panin- Mureşan, Dani, Culio, Dubarbier- Kone, Traore.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite