Oamenii de afaceri englezi au serbat Jubileul de Diamant al Reginei Marii Britanii la Cazinoul clujean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primul eveniment special organizat în clădirea recent inaugurată a Cazinoului din Parcul Central a avut loc aseară: sărbătorirea a 60 de ani de domnie a Reginei Elisabeta a II-a. Manifestarea a fost organizată de Grupul de Afaceri Britanic din Transilvania, împreună cu Şcoala Internaţională Cluj.

Peste 300 de persoane din toate domeniile au marcat aseară împlinirea a 60 de ani de domnie a Reginei Marii Britanii, Elisabeta a II-a, Jubileul de Diamant. Evenimentul a inaugurat seria de manifestări culturale pe care clădirea Cazinoului clujean le va găzdui de acum încolo. La eveniment a participat ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, Martin Harris. Manifestarea a fost organizată la iniţiativa Grupului de Afaceri Britanic din Transilvania (British Business Group of Transylvania), fondat de către Shajjad Rizvi, preşedintele Asociaţiei Little People România, asociaţie înfiinţată la Cluj-Napoca şi recunoscută la nivel national pentru munca sa cu copii şi adolescenţi bolnavi de cancer.

,,Celebrarea Jubileului de Diamant al Reginei Marii Britanii este un eveniment unic. Majoritatea evenimentelor dedicate celebrării acestei ocazii vor avea loc în Marea Britanie şi naţiunile care aparţin Commonwealth-ului Britanic. Ne-am întrebat: de ce nu am aduce spiritul acestei sărbători şi în Transilvania?" a declarat Shajjad Rizvi.

La jubileu au fost licitate două mingi de fotbal, una semnată de întreaga echipă FC Chelsea şi alta de către campioana României, CFR 1907. Fondurile obţinute în urma obiectelor licitate vor fi îndreptate către programele de suport pentru copiii bolnavi de cancer, oferite de Asociaţia Little People România şi către echipa paralimpică a României care va participa la Jocurile Olimpice din 2012.

"La ediţia de anul acesta a Jocurilor Paralimpice de la Londra, România va fi reprezentată de cea mai mare echipă trimisă până acum. Primul oraş vizitat dupa investirea mea în calitate de Ambasador al Marii Britanii a fost Clujul, care mi-a lăsat o impresie foarte frumoasă, iar lucrul care m-a impresionat cel mai tare a fost unitatea comunităţii britanice din Cluj-Napoca şi pasiunea pentru a face ceva frumos pentru România" a declarat Excelenţa Sa, ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Martin Harris.

British Business Group of Transylvania a fost înfiinţat recent cu scopul de a promova relaţiile de afaceri şi de schimb dintre Marea Britanie şi regiunea Transilvaniei. Un număr considerabil de companii de top s-au alaturat şi plănuiesc o serie de evenimente care se vor desfăşura în lunile următoare.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite