O studentă i-a furat unei colege telefonul mobil, după care i-a cerut bani pentru a-l returna

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă
Foto: arhivă

O tânără a rămas fără telefon, ieri, în jurul orei 11.00, după ce o colegă de facultate i l-a furat într-o clipă de neatenţie. Victima s-a văzut pusă în situaţia de a plăti pentru bunul său, colega sa cerându-i bani pentru a înapoia aparatul.

Cele două se aflau la centrul de Nataţie al Universităţii „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca, telefonul fiind lăsat de victimă în vestiar, de unde Anca Silvia S., în vârstă de 21 de ani, l-a sustras.

Victima a alertat poliţiştii, care au îndemnat-o să sune pe numărul de telefon. După ce colega sa, care i-a furat aparatul, a cerut 400 de lei pentru a-l returna, poliţiştii au organizat un flagrant, planificând o întâlnire în incinta unui complex comercial de pe raza municipiului Cluj-Napoca.

Conform întelegerii, tânăra s-a deplasat la locul de întâlnire, unde, în momentul înmânării banilor, poliţiştii au intervenit, conducând-o pe suspectă la sediul Biroului pentru Centrul Universitar pentru cercetari.

Cu ocazia verificărilor, asupra tinerei de 21 ani, din judeţul Sibiu, a fost găsit telefonul mobil reclamat ca sustras si suma de 400 de lei.

Cercetările sunt continuate de către lucrătorii B.C.U. din cadrul Poliţiei Municipiului Cluj-Napoca, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, suspecta fiind cercetată în stare de libertate.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite