O studentă din Cluj a murit la Reghin, încercând să scape de doi violatori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii din Mureş continuă ancheta în acest caz
Poliţiştii din Mureş continuă ancheta în acest caz

O tânără studentă din Cluj-Napoca, în anul I la Facultatea de Istorie, a murit ieri noapte, după ce s-a aruncat de la etajul IV al unui bloc din Reghin. Din primele cercetări, se pare că studenta încerca să scape de doi tineri ce încercau să o violeze.

O petrecere începută  ieri noapte în Reghin s-a încheiat tragic pentru o fată de 18 ani, studentă la Facultatea de Istorie din Cluj Napoca. Potrivit poliţiştilor, Andreea Dragotă a cunoscut într-un restaurant din Reghin doi băieţi şi, intrând ân vorbă cu aceştia,  au decis împreună să continue petrecerea acasă la unul dintre aceştia.

După mai multe pahare de alcool şi stupefiante consumate, situaţia s-a complicat, iar anchetatorii cred că fata a încercat să scape de un posibil viol şi a sărit de la etajul patru a clădirii, decedând pe loc.

Andreea Dragotă a fost găsită în agonie, în faţa unui bloc din Reghin, îmbrăcată doar cu lenjeria intimă şi un tricou.


Poliţiştii i-au interogat pe cei doi băieţi, dar aceştia susţin că n-ar fi încercat să o violeze. Cercetările în acest caz continuă, legiştii urmând să arate dacă fata a fost sau nu victima unui viol.

Potrivit Cristinei Nistor, purtător de cuvânt în cadrul Universităţii Babeş-Bolyai Cluj, Andreea Dragotă era studentă în anul I, la specializarea Istorie, şi este din Cluj-Napoca.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite