O prostituată din Cluj a furat aproape 400 de euro de la un bărbat cu care s-a întreţinut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii şi jandarmii au urmărit, ieri după-amiază, un infractor care a fugit cu aproape 400 de euro ai unui bărbat. În final s-a dovedit că hoţul nu era decât o prostituată, cu care păgubitul a întreţinut relaţii sexuale.

Poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie şi jandarmi au depistat pe Calea Turzii din municipiul Cluj-Napoca, în parcarea unei staţii de carburanţi, o tânără de 21 ani, domiciliată în Câmpia-Turzii, care a sustras suma de 375 euro de la un bărbat cu care a întreţinut raporturi sexuale.

În fapt, din declaraţiile tinerei şi a bărbatului păgubit, poliţiştii au stabilit că, aceasta, după săvârşirea furtului, s-a urcat intr-un taximetru cu scopul de a fugi, dar a fost urmărită de partea vătămată şi de poliţişti, pentru recuperea banilor sustraşi, potrivit IPJ Cluj.

Poliţiştii au reuşit recuperarea a 275 euro, restul de 100 euro nu a mai putut fi recuperată nefiind găsită asupra tinerei şi nici in taximetru. În cauză s-au întocmit actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi prostituţie.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite