O nouă victorie pentru CFR Cluj. 3-2 cu Litex Loveci

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CFR Cluj a reuşit să câştige şi partida amicală disputată în compania formaţiei bulgare Litex Loveci, cu scorul de 3-2. Golurile victoriei clujene au fost înscrise de Peralta, Hora şi Cadu (din penalty)

CFR Cluj a obţinut cea de-a cincea victorie din şase partide disputate în cantonamentul din Antalya. De data aceasta, „victima“ elevilor lui Alin Minteuan a fost formaţia bulgară Litex Loveci.

Scorul a fost deschis în minutul 11 de argentinianul Sixto Peralta, care a luat pe cont propriu o acţiune la mijlocul terenului, a combinat cu De Zerbi şi apoi a înscris cu o „scăriţă“ peste portarul bulgarilor. Cu şase minute înainte de pauză, Tom a egalat cu un şut la colţul lung, pentru ca „vişiniii“ să intre din nou în avantaj prin reuşita lui Hora (59).

În minutul 65, Litex a egalat din nou, prin Sandrino, pentru ca victoria să vină abia în minutele de prelungiri, după un nou penalty de care au beneficiat clujenii, după căderea lui Hora. Executantul obişnuit, căpitanul Cadu, a adus victoria cu numărul cinci din acest cantonament şi a patra consecutivă.

Celelalte meciuri disputate de CFR Cluj până acum:

CFR Cluj - FC Horst 13-1
CFR Cluj - M. Doetsk 2-4
CFR Cluj - SV Reid 3-1
CFR Cluj -Koper 3-2
CFR Cluj -Lokomotiv Zagreb 2-1

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite