O nouă viaţă pentru copiii străzii: lumea virtuală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copiii s-au bucurat de surpriză
Copiii s-au bucurat de surpriză

150 de tineri pot să-şi dezvolte competenţele în folosirea calculatorului şi a internetului, după ce Centrul creştin pentru copiii străzii din Cluj-Napoca a primit mai multe calculatoare şi servere, în urma unei donaţii a Rotary Club.

Ieri au fost inaugurate două săli educaţionale în care au fost amplasate 25 de calculatoare şi două servere, valoarea donaţiei ridicându-se la 50.000 de dolari.

„Cele două săli sunt echipate cu 25 de calculatoare, două servere şi toate echipamentele periferice necesare. Prin acest proiect încercăm să oferim celor peste 150 de tineri şi copii ai străzii din cadrul Centrului creştin posibilitatea de a-şi dezvolta competenţele în vederea folosirii calculatorului şi a internetului”, a afirmat Constantin Asăvoaie, preşedintele Fundaţiei „Prison Fellowship România”, care administrează Centrul.

Timp de un an, tinerii şi copiii Centrului vor beneficia de instruire zilnică, făcută de un specialist IT, scopul fiind de a-i ajuta să-şi găsească un loc de muncă la împlinirea vârstei de 18 ani.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite