O nouă înfrângere pentru "U" Jolidon Cluj în grupa B a Ligii Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicecampioana la handbal feminin "U" Jolidon Cluj a fost învinsă sâmbătă, pe teren propriu, de campioana Ungariei, Gyor ETO, scor 30-25 (20-13), în cea de-a doua partidă grupa B a Ligii Campionilor.

Marcatoare:

"U" Jolidon - Ani Senocico 7, Dincă 4, Tivadar 4, Vădineanu 3, Chintoan 2, Safta 2, Cartaş 2, Paraschiv 1.

Gyor ETO - Lekici 8, Loke 8, Gorbicz 3, Amorim 3, Redei-Soos 3, Orban 3, Kovacsics 1, Radicevici 1, potrivit Mediafax.

La meci au asistat aproximativ 2.500 de specatori, între care şi 200 fani ai echipei oaspete, veniţi din Ungaria. Aceştia nu au ratat ocazia să se "înţepe" cu galeria clujeană, cu scandarea "Ria ria Ungaria", la care li s-a răspuns: "Afară afară cu ungurii din ţară".

Forţele de ordine au fost formate din 80 de jandarmi şi 44 de stewarzi, fiind considerat un meci cu grad mediu de risc, la care nu s-au înregistrat incidente grave.

Fanii clujeni au huiduit şi arbitrele franceze, gemenele Bonaventura, mai ales în repriza secundă.

În partida de debut, ardelencele au pierdut, în deplasare, cu slovenele de la Krim Ljubljana, scor 27-28.

Duminică este programat şi al doilea meci din grupa B, între Podravka Koprivnica.

Programul formaţiei clujene în continuare: "U" Jolidon Cluj-Podravka Koprivnica (27 octombrie), Podravka Koprivnica-"U" Jolidon Cluj (4 noiembrie), "U" Jolidon Cluj-Krim Ljubljana (11 noiembrie) şi Gyor ETO-"U" Jolidon Cluj (17 noiembrie).

Tot sâmbătă, campioana Oltchim Râmnicu Vâlcea a obţinut a doua victorie consecutivă în tot atâtea meciuri disputate în actuala ediţie a Ligii Campionilor, impunându-se, în deplasare, cu scorul de 34-15 (14-6), în faţa formaţiei germane Buxtehuder SV, în grupa A.

România aliniază pentru prima dată două echipe în faza grupelor Ligii Campionilor. Primele două clasate din fiecare dintre cele patru grupe se califică în faza grupelor principale, în care meciurile vor începe în 2 februarie.

Tragerea la sorţi a celor două grupe principale va avea loc în 20 noiembrie.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite