O femeie a fost decapitată în comuna clujeană Călăraşi. Suspectul, concubinul ei, ar fi ucis-o din gelozie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânăra femeie din comuna clujeană Călăraşi a fost găsită decapitată în grădină (foto arhivă)
Tânăra femeie din comuna clujeană Călăraşi a fost găsită decapitată în grădină (foto arhivă)

Un bărbat din comuna Călăraşi, lângă Turda, este acuzat că şi-a ucis cu cruzime concubina tăindu-i gâtul. Fetiţa ei, de numai 2 ani, a fost găsită lângă cadavru. Se pare că gelozia ar fi fost motivul crimei.

UPDATE

Azi, până la prânz, poliţiştii l-au prins pe Iosif Nagy, în vârstă de 27 de ani, pe raza municipiului Cluj-Napoca. Acesta este principalul suspect de săvârşirea infracţiunii de omor comise asupra lui Biancăi Mimi Kasoni de 24 ani. Tânărul a fost dus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj.

Primarul comunei clujene Călăraşi, Ioan Racolţa, spune că victima este o tânără femeie de nici 24 de ani, Bianca Mimi Kasoni, iar suspect ar fi concubinul acesteia, Nagy Josif. Cei doi aveau împreună o fetiţă de 2 ani. Crima s-a produs miercuri, iar poliţiştii au fost chemaţi prin 112 la locul crimei. În grădina casei au găsit trupul decapitat al femeii şi pe micuţa de 2 ani lângă corpul mamei. Fetiţa avea degerături, iar acum se află la Spitalul din Turda unde primeşte îngrijiri.

„Am vorbit cu victima în ziua crimei. A venit la Primărie să-şi depună cerere pentru a primi subvenţie pentru încălzire. Nu era o femeie urâtă", afirmă primarul comunei Călăraşi. Racolţa mai spune că se face o anchetă socială pentru a vedea la cine va rămâne fetiţa, o variantă fiind mama victimei.

Sătenii spun că cei doi, victima şi suspectul, se certau frecvent şi că nu e prima dată când se sună la 112. Despre Bianca Mimi Kasoni se zice că e o femeie frumoasă şi că motivul crimei ar fi fost gelozia concubinului. Oamenii mai zic că fratele victimei susţine că Nagy Iosif e un bărbat gelos. Acesta nu avea un loc de muncă şi lucra, din când în când, ca zilier.

Suspectul a dispărut şi e căutat de poliţişti. De dosarul anchetei se ocupă un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj. Atât purtătorul de cuvânt al Parchetului, cât şi cel al Inspectoratului Judeţean de Poliţie refuză să ofere informaţii despre crimă.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite